Pharmvita

Greek English Russian
Βρίσκεστε εδώ: Home / Όροι επιστροφής

Για αγορές πάνω από 49 ευρώ η αποστολή courier θα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Share

Επιστροφές Πρoϊόντων

 

Λόγω της φύσης των αγορών είναι πιθανό να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.

Το Pharmvita.gr θέλοντας να περιορίσει τέτοιες καταστάσεις φροντίζει να παρουσιάζει τα προϊόντα του με πληρότητα περιγραφών. Έτσι δίνεται το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα. Ταυτόχρονα το τηλεφωνικό κέντρο καθώς και η επικοινωνία μέσω email δίνει επιπλέον έναν τρόπο ενημέρωσης για τα προιόντα που παρουσιάζονται.

Όροι Επιστροφών

Θέλοντας ωστόσο να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων σε συγκεκριμένες και μόνο περιπτώσεις. Οι περιπτώσεις είναι:

 • Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης.
 • Σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Pharmvita.gr.
 • Σε κάθε περίπτωση αποστολής προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Pharmvita.gr.
 • Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα - ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός (10) δέκα ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, το Pharmvita.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων. είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας.

   ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε είτε στα τηλέφωνα μας είτε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαδικασία & Τρόποι Επιστροφής

 Στο φυσικό μας κατάστημα:

 1. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να έρθετε στο φαρμακείο μας και κάποιος εκπρόσωπος μας θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και θα σας εξυπηρετήσει. Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, θα σας συστήναμε να επικοινωνήσετε νωρίτερα με το κατάστημα μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.
 2. Αποστολή προϊόντος:
  Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία. Αρχικά συσκευάζετε το προϊόν/ντα στο κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας.Μέσα στη συσκευασία τοποθετείτε ένα έγγραφο στο οποίο μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, ή το νέο προϊόν που θέλετε να σας αποστείλουμε, σε περίπτωση αλλαγής και τέλος αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.

Κόστος επιστροφών

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του Pharmvita.gr το κόστος της επιστροφής βαρύνει το Pharmvita.gr και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή του προϊόντος γίνεται από το χώρο σας από τη δική μας μεταφορική εταιρία. Σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη, ο τελευταίος βαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Παρατηρήσεις

Το Pharmvita.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το  Pharmvita.gr, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Share

Το καλάθι μου

Το καλάθι είναι άδειο
Υπολογιστής δεικτών υγείας
 • Στόχος καρδιακού ρυθμού (THR)
 • Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI)
 • Ποσοστό Σωματικού Λίπους (BFP)
 • Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (BMR)
 • Θερμιδική Χρήση
 • Σύνολο
Στόχος καρδιακού ρυθμού (THR)- Υπολογιστής

Μέγιστα οφέλη της καρδιαγγειακής δραστηριότητας, όταν ασκείστε στη ζώνη του καρδιακού ρυθμού-στόχου σας(THR).

Σφιγμοί καρδιάς
Ηλικία

Χαμηλό Όριο

Στόχος THR

Υψηλό Όριο

Calculator by Zapus
Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI)- Υπολογιστής

Ο δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ) είναι ένα μέτρο του σωματικού λίπους με βάση το ύψος και το βάρος που ισχύει για ενήλικες άνδρες και γυναίκες.

Αγγλικό (lbs, inches)
Μετρικό (kg, cm)
Ύψος
Βάρος

BMI

Calculator by Zapus
Ποσοστό Σωματικού Λίπους (BFP)- Υπολογιστής

Υπολογίστε το σωματικό λίπος σας, ως ποσοστό (lbs or kg - inches or cm).

Αγγλικό (inches) Άνδρας
Μετρικό (cm) Γυναίκα
Ισχίο
Ύψος
Κοιλιά
Λαιμός

ποσοστό λίπους

Calculator by Zapus
Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (BMR)- Υπολογιστής

Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός Υπολογισμός.

Αγγλικό (lbs, inches) Άνδρας
Μετρικό (kg, cm) Γυναίκα
Ύψος
Βάρος
Ηλικία

BMR

Calculator by Zapus
Θερμιδική Χρήση- Υπολογιστής

Υπολογίστε το σύνολο των δαπανών της ενέργειας σας σε θερμίδες, χρησιμοποιώντας υπολογιζόμενο BMR σας.

Καθιστικός
Ελαφρύ Ενεργός
Μέτρια Ενεργός
Πολύ Ενεργός
Υπερβολικά Ενεργός
Υπολογισμένο BMR

Καμένες Θερμίδες

Calculator by Zapus
Συνολικά Αποτελέσματα Υγείας

Εδώ βλέπετε τα Συνολικά Αποτελέσματα Υγείας

Στόχος καρδιακού ρυθμού (THR):
Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI):
Ποσοστό Σωματικού Λίπους (BFP):
Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (BMR):
Θερμίδες:
Calculator by Zapus

Λίγα λόγια για μας!

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Τατιάνας Εμινίδου. Εδώ θα βρείτε τα παραφαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα που θέλετε στις καλύτερες τιμές. Μπείτε, αγοράστε, απολαύστε.. 

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος

Επικοινωνία

ΠΡΟΣΟΧΗ
Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.